€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

JANDARM ȘI FIICA SA, MORȚI ÎNTR-UN TERIBIL ACCIDENT / Apel pentru salvarea celeilalte fetițe a ofițerului

Ştire online publicată Sâmbătă, 16 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Jandarmul Florin Cioancă a murit în accidentul din Hărman, Brașov. Fiica bărbatului, o fetiță de trei ani, s-a stins și ea în carambolul sângeros în care au fost implicate nu mai puțin de patru mașini. În urma nenorocirii, jandarmii au făcut un apel public la oameni să doneze sânge pentru cealaltă fetiță a jandarmului mort care a fost grav rănită.


Fetița de patru ani și mama ei au fost grav rănite în urma accidentului produs sâmbătă în localitatea brașoveană Hărman.

„Fetița colegului nostru, sublocotenent Cioancă Florin, decedat ieri într-un grav accident rutier produs în localitatea Harman, are nevoie urgentă de noi! Cei care doresc să ajute se pot prezenta, oriunde în țară, la centrele locale de transfuzii, și să doneze pentru Cioancă Miroslava, internată la Spitalul de Pediatrie Brașov. Fetița are nevoie de sânge grupa BIII RH Negativ. Indiferent de grupa de sânge pe care o aveți, donarea ajută la salvarea vieții acestui copil. Mulțumim”, a anunțat Jandarmeria, scrie libertatea.ro


sursa foto: facebook


Sâmbătă după-amiază, jandarmul Florin Cioancă a murit, fiica lui de trei ani, și doi soți au murit într-un accident înfiorător produs în Hărman, județul Brașov. Bărbatul devenise de curând ofițer al Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorghieni.

Cea care a distrus două familii este o șoferiță din Covasna. Tânăra de 25 de ani nu s-a asigurat la o manevră de schimbare a benzii și a acroșat din spate o mașină condusă de un bărbat de 34 de ani din Harghita. Șoferița a ieșit cu autoturismul în decor, iar șoferul din Harghita a ajuns pe contrasens. Acolo s-a izbit violent de o mașină condusă de un bărbat de 60 ani din Brașov.
În carambol a mai fost implicat și un șofer de 48 de ani din Bacău care a încercat să evite ciocnirea, însă a virat dreapta și a acroșat mașina din Brașov și a ieșit de pe șosea.

Tânăra care a provocat accidentul și prietena ei de 24 de ani s-au ales cu răni ușoare.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7863 secunde