JAFURI TRASE LA INDIGO, LA DOAR DOUĂ ORE DISTANȚĂ, ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA. ANGAJATE BĂTUTE ȘI AMENINȚATE CU UN CUȚIT

1014
1
JAFURI TRASE LA INDIGO, LA DOAR DOUĂ ORE DISTANȚĂ, ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA. ANGAJATE BĂTUTE ȘI AMENINȚATE CU UN CUȚIT - jandarm1358589339-1453211846.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni încearcă să dea de urma unor indivizi care au dat atacul la o casă de pariuri din Medgidia și un schimb valutar din Cernavodă. Jafurile au avut loc duminică seară, la o distanță de aproximativ două ore. 


Primul atac a avut loc în Cernavodă, în jurul orei 20.00, la ora închiderii. Angajata a fost acostată de trei indivizi și amenințată cu un cuțit. Aceasta a fost bătută în incinta casei de schimb valutar. De acolo hoții au plecat cu o sumă importantă de bani. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre 5.000 de lei. Operatoarea nu ar fi respectat normele minime de protecție, lăsând ușa casei de schimb valutar deschisă și seiful la fel. 


În jurul orei 22.00 o faptă similară s-ar fi petrecut la Medgidia, la o casă de pariuri, situată în zona Balada.

Și această angajată a fost amenințată cu un cuțit de trei indivizi care i-au luat o parte din încasări, respectiv 200 de lei. Vom reveni cu amănunte 



Comentează știrea

militaru gheorghe
20 ianuarie 2016
Part time

Cum faci bani de acasa! Cel mai simplu acum e sa inveti cum faci bani de acasa, cu un curs extrem de clar, de usor de inteles si de aplicat! Cursul e GRATUIT si te invata pas cu pas, cu multe detalii, cum faci bani de acasa! Vrei cu toata seriozitatea sa castigi bani? Cere mai multe informatii despre acest curs online, la adresa de email:[email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2885 secunde