JAF LA SCHIMB VALUTAR! Polițiștii folosesc un câine de urmă

640
O anchetă de amploare este în desfășurare, în aceste momente, la un centru comercial de la marginea municipiului Constanța, după ce, în noaptea de marți spre miercuri, o casă de schimb valutar a fost spartă.

Polițiștii criminaliști au ridicat probe de la fața locului, printre care înregistrări de pe camerele de supraveghere, dar și instrumente suspectate că ar fi fost folosite în spargere. De asemenea, criminaliștii folosesc și câinele de urmă al Serviciului Criminalistic, încercând să găsească, astfel, o pistă pentru prinderea făptașilor.

"Polițiștii fac toate demersurile pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere", au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

De asemenea, în centrul comercial se află, în aceste momente, și polițiștii locali, care verifică magazinele din jur.

Referitor la cele întâmplate, reprezentanții centrului comercial au făcut public un punct de vedere, în care arată că supravegherea și patrulele au funcționat conform programului.

"Există o anchetă în derulare, astfel așteptăm și noi mai multe detalii de la Poliție. Supravegherea centrului și patrulele au funcționat conform programului stabilit. Noi nu putem urmări imagini din interiorul magazinelor, este datoria chiriașilor să respecte prevederile legale în conformitate cu obiectul lor de activitate, în cazul de față schimb valutar. Imaginile la care avem acces sunt cele din zonele comune, nu în interiorul magazinelor și bineînțeles acestea vor fi puse la dispoziția Poliției", au precizat reprezentanții centrului comercial. 

Pagina a fost generata in 0.3498 secunde