Jaf la o casă de schimb valutar. Angajată bătută și jefuită

1108
1
Jaf la o casă de schimb valutar. Angajată bătută și jefuită - fondjaf-1453229660.jpg

Articole de la același autor

După ce, la nivel național, am avut, oficial, cele mai liniștite sărbători, din ultimii cinci ani, iată că evenimentele negative încep să își facă apariția. Faptele cu violență nu au ocolit județul Constanța și polițiștii s-au confruntat deja cu câteva cazuri mai complexe. 


O femeie din Cernavodă a trecut prin clipe de groază, după ce a fost bătută cu bestialitate de trei indivizi. Victima este angajată ca operatoare la o casă de schimb valutar din localitate. 


Polițiștii constănțeni au intrat în alertă, duminică seară, după ce un apel la 112 anunța că în Cernavodă a avut loc o tâlhărie la o casă de schimb valutar. La fața locului au ajuns în scurt timp oamenii legii și au demarat o anchetă. 


Jaful s-a petrecut în jurul orei 20.00, în momentul în care angajata se pre-gătea de închidere. Potrivit unor surse, aceasta ar fi ieșit un moment din incinta casei de schimb valutar, iar atunci a fost acostată de trei indivizi mascați. Femeia nu apucase să își închidă ușa de la birou și seiful.


Suspecții au luat-o cu forța și au bătut-o cu pumnii și picioarele. Ulterior, indivizii ar fi furat suma de 5.000 de lei, iar apoi s-au făcut nevăzuți. Criminaliștii au demarat imediat cercetările pentru a da de urma suspecților. Aceștia se vor alege cu un dosar penal pentru comite-rea infracțiunii de tâlhărie calificată. 


Oamenii legii vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au ridicat mai multe probe care i-ar putea ajuta în prinderea infractorilor. Din păcate, pentru că a fost bătută, angajata a ajuns la unitatea medicală având nevoie de investigații de specialitate. 


La mai puțin de două ore, un alt apel la 112 anunța că în localitatea con-stănțeană Medgidia a avut loc un alt incident la o sală de jocuri electronice. 


Potrivit unor surse, un individ a profitat de neatenția angajatei și i-a furat de pe tejghea suma de 200 de lei. Femeia a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Oamenii legii au pornit o anchetă și în acest caz și încearcă să dea de urma autorului. În cazul în care va fi găsit, individul va fi cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt. 


Comentează știrea

craciun cristian
20 ianuarie 2016
În orice problemă există o oportunitate

În orice problemă există o oportunitate!> Cautam parteneri retea Marketing Mondial !! Începe ziua făcând, mai întâi, ordine... în gândurile tale. Asta fac liderii adevărați! Abia după ce îți este clar ce vrei SĂ FACI, SĂ FII și SĂ OBȚII, ACȚIONEAZĂ!!! Oferte de lucru - Operator OnLine ! Solutii Ingenioase pentru Combaterea Crizei Economice din Romania ! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal de comision! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e -mail, la sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE. Exclusiv compania ofera si scrisoare de recomandare dupa circa 3 luni de activitate ! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul ,,info’’ la adresa de mail :[email protected]. si dacă ești dispus să depui efortul necesar vei avea satisfactii maxime, nebanite…

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Furau lemne pentru a se încălzi
Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Acțiuni pentru prinderea infractorilor
Pagina a fost generata in 0.4818 secunde