Jaf la librăria Cărturești din City Park Mall. Un bărbat a furat un sac cu bani

1893
Jaf la librăria Cărturești din City Park Mall. Un bărbat a furat un sac cu bani - tim-1560338327.jpg

Articole de la același autor

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptei. 


În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 23 mai a.c., în jurul orei 21.55, bărbatul ar fi sustras, din incinta unei societăți comerciale cu sediul într-un centru comercial din municipiu, un sac textil, care conținea suma de 12.300 de lei, reprezentând încasările din ziua respectivă. 


Pentru probarea activității infracționale a bărbatului în cauză, polițiștii Secției 1, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Constanța.
 
În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 


Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.


UPDATE - Pe surse, este vorba despre librăria Cărturești din City Park Mall.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9483 secunde