Jaf în Constanța! Două persoane, amenințate cu pistolul

360
Jaf în Constanța!  Două persoane, amenințate cu pistolul - jafinconstanta-1394373573.jpg

Articole de la același autor

Scene incredibile în Constanța! Un tânăr de 19 ani a amenințat două persoane cu un pistol, astfel reușind să le ia trei telefoane mobile și alte bunuri. Acesta a fost arestat. 
Sâmbătă, pe 8 martie, în jurul orelor 00.25, Demirel A., de 19 ani, s-a deplasat pe bulevardul 1 Mai, unde a găsit un magazin alimentar. A intrat în unitate și a amenințat-o pe angajată cu un pistol air soft, spunându-i să îi dea telefonul mobil. După ce a intrat în posesia celularului, tânărul și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A ajuns pe Șoseaua Mangaliei, unde a găsit o altă victimă: un taximetrist care aștepta clienți într-o stație de taxiuri. După ce l-a amenințat în același mod, bărbatul i-a dat tâlharului două telefoane mobile, un inel și o sumă de bani. 
Oamenii legii au fost sesizați imediat și au reușit să-l prindă. Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au dispus arestarea acestuia pe o perioadă de 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Tâlhărie pe o stradă din Constanța
Pagina a fost generata in 0.4322 secunde