€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Jaf de proporții! Un afacerist a reclamat că i s-a furat jumătate de milion de lei din mașină

Ştire online publicată Luni, 15 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
foto: romaniatv.net
Jaf de proporții! Un afacerist a reclamat că i s-a furat jumătate de milion de lei din mașină - 15furtdinmasina327436300-1555325249.jpg
Un om de afaceri din Brăila a sunat la numărul de urgență 112 și a reclamat că i s-a furat jumătate de milion de lei dintr-o mașină. În urma reclamației, au fost instituite filtre de poliție în tot orașul.


Sesizarea privind dispariția banilor a fost făcută luni dimineață, în jurul orei 9, potrivit obiectivbr.ro. Omul de afaceri ar fi oprit pentru câteva minute pe o stradă din cartier Lacu Dulce, unde se află sediul firmei sale. A auzit alarma mașinii, iar când a ieșit în stradă a observat că luneta era spartă, iar din interior lipsea geanta cu bani. Potrivit unor surse citate de obiectivbr.ro, mașina din care au dispărut banii i-ar aparține patronului unei firme de distribuție țigări. Banii furați ar reprezenta încasările din ultimele zile.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate situația de fapt și dacă, într-adevăr, este vorba despre suma menționată, scrie romaniatv.netDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7048 secunde