Jaf ca în filme: Trei persoane mascate au spart cu un baros seiful unei case de pariuri

159
Jaf ca în filme: Trei persoane mascate au spart cu un baros seiful unei case de pariuri - jafgj07115600-1560412611.jpg

Articole recomandate

Trei persoane mascate au pătruns, în noaptea de miercuri spre joi, într-o agenție de pariuri sportive din Târgu-Jiu, de unde au furat 16.000 de lei. Hoții au spart seiful cu un baros.


O casă de pariuri din Târgu Jiu a fost spartă miercuri noapte de trei indivizi. Hoții au reușit să fure 16 mii de lei, dar au fost prinși la scurt timp de polițiști.Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, cele trei persoane de 26, 27 și 34 de ani, din județul Hunedoara, au pătruns, în noaptea de miercuri spre joi, în casieria casei de pariuri de pe strada 1 Decembrie 1918 și au spart seiful.


Autorii au fost identificați de polițiști și conduși la sediul Poliției Târgu-Jiu, pentru continuarea cercetărilor, au declarat reprezentanții IPJ Gorj. Surse judiciare au precizat că hoții au intrat în agenție după ce au spart geamurile cu un baros de cinci kilograme.


Zgomotul a fost auzit de un localnic, acesta sesizând Poliția. Hoții au spart și seiful cu barosul și au furat 16.000 de lei.

După comiterea jafului, cei trei tineri au încercat să fugă cu autoturismul cu care au venit, iar când au observat că polițiștii sunt pe urmele lor au coborât din mașină. Aceleași surse susțin că autorii au aruncat banii sub un autoturism.

Întreaga sumă a fost recuperată. Tinerii au furat și sistemul video de supraveghere a casei de pariuri. În autoturism au fost găsite mănuși și cagule.


sursa text si foto: romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7508 secunde