JAF CA ÎN FILME / Seiful furat din Poșta Medgidia a fost găsit - UPDATE

Vineri, 14 Februarie 2014
869
Seiful furat din sediul oficiului poștal din Medgidia a fost găsit îngropat la marginea comunei Cuza Vodă, pe câmp. Azi noaptea, polițiștii l-au dezgropat, fiind transportat la sediul Poliției Constanța, pentru a fi supus expertizei criminalistice. 


Astăzi, patru din cei cinci suspecți au fost duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, unde au fost audiați, iar în această după-amiază vor fi duși în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Cei patru sunt acuzați că au furat seiful în care se găseau 250.000 de lei.
UPDATE -  Patru dintre cei cinci suspecți reținuți pentru furtul seifului din oficiul poștal Medgidia sunt recidiviști, ei eliberându-se din penitenciar în perioada august - septembrie 2013; ei au ispășit pedepse pentru conducere fără permis auto și furturi. 
Al cincilea suspect, care nu a fost reținut, se află în Italia, iar anchetatorii au luat legătura cu el, acesta afirmând că urmează să se întoarcă în țară în zilele următoare. Dacă nu o va face, pe numele lui va fi emis un mandat de reținere în lipsă. 
Anchetatorii au recuperat, până în prezent, aproximativ 60.000 de lei.


UPDATE - Cei patru suspecți din jaful de la Poșta Medgidia sunt, în aceste momente, în fața judecătorilor din cadrul Judecătoriei Medgidia, care urmează să stabilească dacă vor fi arestați preventiv. 


UPDATE Magistrații Judecătoriei Medgidia au dispus, în urmă cu câteva momente, arestarea preventivă a celor patru bărbați suspectați de comiterea jafului. A.I., S.D., B.M. și G.E. au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de furt calificat 
Pagina a fost generata in 0.2565 secunde