Jaf ca în filme la Medgidia / Suspecți audiați în legătură cu SEIFUL furat din Poștă - Update

223
Jaf ca în filme la Medgidia / Suspecți audiați în legătură cu SEIFUL furat din Poștă - Update - mascatipolitiaspiruam31391155813-1392284279.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale audiază, la această oră, mai multe persoane, în legătură cu jaful din sediul Oficiului Poștal Rural Mecanizat (OPRM) din Medgidia. Potrivit reprezentanților Poliției Constanța, în prezent se desfășoară acțiuni specific polițienești, iar în funcție de evoluția anchetei, vor fi făcute publice informațiile. 


Reamintim că, la sfârșitul lunii ianuarie, seiful oficiului poștal din Medgidia, în care se aflau aproximativ 250.000 de lei, a fost furat. Hoții au acționat după un plan bine pus la punct, polițiștii luând în calcul inclusiv varianta că au avut un complice din interior, căci au profitat de faptul că poșta nu mai avea sistem de pază.






UPDATE - Potrivit unor surse apropiate anchetei, oamenii legii au patru suspecți în cazul jafului de la Poșta Medgidia, iar astăzi au percheziționat locuințele lor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4188 secunde