X
X
Mai multe ştiri online:

Iubitul Oanei Radu, incendiat cu coktailuri Molotov de un vecin, a murit la spital

Ştire online publicată Sâmbătă, 07 Septembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Tânărul din Craiova care, pe 13 august, a fost incendiat cu benzină în scara blocului în care locuia a murit sâmbătă la spital.


Anunțul a fost făcut de iubita acestuia, cântăreața Oana Radu.


"Iubitul meu a pierdut, astăzi, lupta cu viața. Vă mulțumim tuturor pentru toate mesajele și încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc!", a scris Oana Radu pe Facebook.


Alin era internat la Spitalul Floreasca având arsuri pe mai mult de trei sferturi din suprafața corpului după ce în data de 13 august un bărbat a aruncat cu cocktailuri molotov în mai multe persoane în scara blocului în care locuia, pe strada Virgil Madgearu din Craiova, dar și pe persoanele care treceau prin zonă. Agresorul a fost identificat de polițiști și arestat preventiv pentru 30 de zile, iar vecinii acestuia au declarat că ar avea probleme psihice.


"Polițiștii Secției 4 Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzină într-un bloc din Craiova, dar și pe persoanele care trec prin zona respectivă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, precum și luptători SAS, care au reușit să pătrundă în apartamentul în care se afla acesta, situat la etajul doi al blocului. Cel în cauză a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Craiova", preciza IPJ Dolj.


Sursa: Agerpres


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3616 secunde