Îți trimiți copiii la școală cu microbuzul și îi găsești la spital. Clipe de groază trăite de nouă elevi ai Școlii Cambridge

776
1

Articole de la același autor

Un microbuz în care se aflau nouă elevi ai Școlii Cambridge din Constanța a fost implicat într-un accident rutier care se putea termina tragic, ieri dimineață, în jurul orei 7.55.

Potrivit informațiilor furnizate de Serviciul Rutier Constanța, vina îi aparține șoferului mijlocului de transport persoane care, conducând pe strada Tudor Vladimirescu, dinspre bulevardul Mamaia, către Avram Iancu, a intrat în intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Ștefan Mihăileanu, fără să respecte semnificațiile indicatorului "Oprire", moment în care a fost izbit în plin de un autoturism condus regulamentar de un șofer din Constanța. În urma impactului puternic, șase din cei nouă copii, cu vârste între 3 și 15 ani, au fost răniți, trei dintre ei fiind transportați de urgență la spital pentru investigații. De asemenea, ambii șoferi, atât cel al microbuzului, în vârstă de 63 de ani, cât și conducătorul autovehiculului implicat în accident, de 37 de ani, au suferit răni, care însă nu le pun viața în pericol. Patru ambulanțe au sosit la fața locului pentru a le acorda victimelor îngrijirile medicale necesare, după cum ne-au informat reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță.

Ce spune Școala Cambridge

Reprezentanții unității de învățământ al cărei microbuz a fost implicat în accident și-au exprimat punctul de vedere cu privire la acest incident:

"Astăzi (n.r. ieri), 22 februarie, în jurul orei 8.00, unul din microbuzele școlii noastre a fost implicat într-un accident rutier, produs la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Mihăileanu.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ. Polițiștii de la Serviciul Rutier continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului, însă acceptăm faptul că, deși are o experiență de peste 40 de ani, conducătorul microbuzului, din cauza nerespectării semnificației indicatorului rutier «Oprire»", a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu celălalt autoturism. La locul accidentului, cadrele medicale au acordat asistență celor implicați și i-au transportat pe copii la spital pentru investigații suplimentare. Toată lumea este teafără.

Conducerea școlii confirmă buna gestionare a situației și ne asigură că vor fi luate extra - măsuri de siguranță pentru a preveni astfel de evenimente."

Potrivit polițiștilor constănțeni, conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ. În continuare, se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Comentează știrea

Mos Ion
23 februarie 2016
Sistemul bolnav face victime !

La 63 de ani nu mai ai aceleasi reflexe si aptitudini de a sofa in siguranta , dar dupa lege trebuie sofat ca si profesionist pana la 65 ! Nu se poate asa ceva ...in unele meserii trebuie tinut cont si de riscuri si de siguranta , cred ca ar fi onorrabil ca un sofer profesionist sa poata fi pensionat pana la limita de varsta 60 ! Sunt meserii la care varsta de pensionare 65 este aberanta, uneori nici nu ajungi viu la varsta asta......in schimb ingrosam randurile somerilor tineri !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6169 secunde