Mai multe ştiri online:

IRONIA SORȚII! TÂNĂRĂ MOARTĂ LA FEL CA IDOLUL EI, PAUL WALKER

Ştire online publicată Duminică, 03 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
sursa foto: stiridebuzau.ro
IRONIA SORȚII! TÂNĂRĂ MOARTĂ LA FEL CA IDOLUL EI, PAUL WALKER - vlcsnaperror918696x391-1512301282.jpg
Diana Buzăianu, o tânără din Râmnicu Sărat, a avut parte de un sfârșit tragic, după ce a plecat de la o petrecere. Aceasta se deplasa pe drumul județean 202 din direcția Râmnicu Sărat către comuna Râmnicelu, când, într-o curbă, a pierdut controlul direcției, a părăsit carosabilul și s-a lovit puternic de un stâlp, decedând pe loc.


Potrivit stiridebuzau.ro, cu o zi înainte de tragedie, tânăra postase pe contul său de Facebook poza actorului american Paul Walker, care a decedat pe 30 noiembrie 2013, în apropierea orașului Los Angeles, într-un accident rutier. Mașina în care se afla Paul Walker, un Porsche Carrera GT, s-a lovit de un stâlp, apoi de un copac, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

„Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că tânăra în vârstă de 18 ani a condus un autoturism dinspre Râmnicu Sărat, iar la o curbă la stânga a intrat în coliziune cu un stâlp, în urma impactului rezultând decesul acesteia”, a declarat, agentul șef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8503 secunde