€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

ÎPS Teodosie, prădat de hoți! Un individ i-a furat un medalion de 4.000 de lei

Ştire online publicată Miercuri, 21 Iunie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Astăzi, polițiștii constănțeni au identificat și reținut un bărbat de 31 de ani, bănuit că ar fi furat un medalion de tip engolpion, în valoare de 4.000 de lei. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive față de bărbatul reținut. 


Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 21 spre 22 mai, în intervalul orar 00.00-00.05, profitând de faptul că ușa de acces nu a fost asigurată, a pătruns în Palatul Arhiepiscopal de pe strada Constantin Brâncoveanu, ce are statut de locuință de serviciu a ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Bărbatul a intrat într-o încăpere situată la etajul 1 al imobilului, a sustras o distincție a rangului de arhiepiscop (engolpion), prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 4000 de lei.


„Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7349 secunde