IPJ Constanța recrutează viitorii polițiști

166
1
IPJ Constanța recrutează viitorii polițiști - ipjconstantarecruteazaviitoriipo-1399393486.jpg

Articole de la același autor

Poliția Constanța recrutează candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ superior și în școlile postliceale, care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării Naționale, sesiunea 2014. Cererile de înscriere la concursul de admitere în instituțiile de învățământ superior, care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne, sesiunea 2014, se primesc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța în zilele lucrătoare, între orele 10:00 - 14:00, până la data de 2 iunie. Data limită până la care candidații vor depune la dosarul de recrutare documentele necesare pentru finalizarea acestuia este 13 iunie. Candidații pot opta pentru una sau mai multe instituții de învățământ superior sau școli postliceale, în măsura în care graficele/calendarele concursurilor de admitere realizate de către instituțiile organizatoare permit participarea la probele de concurs. Candidații care au mai multe opțiuni sunt informați cu privire la reluarea întregii proceduri stabilite pentru recrutare și selecție, respectiv cu faptul că se constituie dosare de recrutare distincte pentru fiecare instituție de învățământ pentru care au optat, în acest caz fișa medicală se depune în dosarele de recrutare suplimentare în copie.

Pentru mai multe date și informații cu privire la criteriile ce trebuie îndeplinite, conținutul dosarului de candidat, numărul de locuri scoase la concurs, precum și probele de admitere, recomandăm accesarea site-urilor unităților de învățământ aparținând Ministerului Afacerilor Interne și ale Ministerului Apărării Naționale.

Comentează știrea

slovak hermes handbags
8 iunie 2014
slovak hermes handbags

hermes outlet in florence Stiri Eveniment : IPJ Constanța recrutează viitorii polițiști | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online slovak hermes handbags http://www.tvedvand.dk/slovak-hermes-handbags-store-hermes-7782.aspx

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : IPJ Constanța  are un nou comandant
Pagina a fost generata in 0.4894 secunde