€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

IPJ Constanța, mesaj pentru elevi, părinți și profesori

Ştire online publicată Marţi, 11 Septembrie 2018. Autor: Alina RADU
Prima zi din noul an școlar a fost întâmpinată cu multă bucurie și de Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Constanța, cu atât mai mult cu cât instituția este direct implicată în educația elevilor, prin campanii care să-i ajute să cunoască atât reguli rutiere, cât și sfaturi despre cum să nu cadă pradă infractorilor, drogurilor sau anturajelor. Cu această ocazie, reprezentanții instituției au transmis un mesaj de bun început pentru toți elevii, părinții și profesorii: 

„Pentru unii, este o primă experiență, un început de drum, o ocazie de a întâlni noi colegi sau prieteni. Pentru alții, e un moment în care sunt reluate lecțiile și vechile activități, în procesul de formare și informare. Pentru dumneavoastră, cadre didactice, este o continuare a procesului educativ, în care le sunteți alături elevilor, îi ajutați să devină adulți responsabili și implicați și îi îndrumați în pregătirea lor pentru viață.

Pentru părinți, începutul anului școlar marchează o perioadă în care susținerea copiilor este prioritară, dar reprezintă, în același timp, și un moment de rememorare a propriei copilării”, spun în deschiderea mesajului oamenii legii.

Poliția Constanța, de partea elevilor

„Vă asigurăm că vă vom fi alături, în apropierea unităților de învățământ, pe traseele către școală și spre casă. Vom concepe și desfășura programe și activități de informare și prevenire, vom fi la întâlniri cu elevii și le vom spune cum să acționeze atunci când sunt puși în situații dificile pe stradă, la școală, când sunt singuri acasă sau folosesc internetul”, este mesajul IPJ Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7442 secunde