Ionuț Pripiși, trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție

422
2
Ionuț Pripiși,  trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție - ionutpripisi-1504629499.jpg
Ionuț Pripiși, fostul șef al Corpului de Control al Primăriei Constanța, este acuzat de sustragere sau distrugere de probe ori înscrisuri și favorizarea făptuitorului.

Potrivit procurorilor DNA, în perioada noiembrie 2015 - aprilie 2016, Ionuț Pripiși, în calitate de șef al Corpului de Control al Primăriei municipiului Constanța, a reținut fără niciun temei legal o sesizare întocmită de subordonații săi, cu privire la comiterea unei infracțiuni la regimul disciplinei în construcții, destinată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. În același context, după obținerea autorizației de construcție de către persoana vizată de sesizarea menționată mai sus, în scopul împiedicării tragerii la răspundere penală a acesteia, inculpatul a distrus documentul respectiv.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța.

Comentează știrea

Sobolanii....
6 septembrie 2017
Sobolanii joaca pe masa cand primaru' nu-i acasa

Vai de orasul care nu are un primar.Dar si mai nenorocit este orasul care are un primar nenorocit ca Mazare sau ca Fagadau......In perioada noiembrie 2015 - aprilie 2016,ati spus ?.....S-o credeti voi ca sobolanul asta primeste spagi din 2015.S-a intamplat sa-l prinda in 2015 sau el a facut cerere la DNA ca sa-i albeasca averea. Nimic nu a fost posibil fara binecuvantarea puterii locale sau centrale.Pripisi a fost numit de primar.Pripisi a avut un sef.Pripisi a facut ce a vazut el la sefii lui din Primarie.In schimb,partidul carte l-a numit in functie nu raspunde si sefii lui sunt curati ca lacrima. Observati ca Fagadau este primul in sondaje(daca maine ar fi alegeri) si Mazare s-a spalat pe mana ca Pilat din Pont.Ne-a comunicat ca el nu mai este persoana publica si sa-l lasam in pace. Ce dreak nu-l lasati in pace pe Mazare ?..Dar sa nu fim rai.Eu cred ca DNA Constanta s-a gandit sa-i "albeasca" averea lui Pripisi.Uitre o veste minunata pentru el.Primeste un an cu suspendare,dar ramane cu averea albita de Justitie si cu fruntea sus.Uite-l pe Pripisi cel Drept.Pripisi ne va da sfaturi despre dreptate,corectitudine,simtul datoriei si patriotism.Uitati-l pe Pripisi cel Sfătos.Pripisi are toate sansele sa ajunga premier sau sef de stat propus de PSD pentru ca va face puscarie.Ma bucur ca e tanar.

dupont
7 septembrie 2017
Mărturie de împrumut de bani grave între individ. Adresă e-mail : [email protected]  

Mărturie de împrumut de bani grave între individ. Adresă e-mail : [email protected]                                                  Multumesc Domnului Sunt doamna DUPONT Carole căutând împrumut pentru mai mult de 7 luni am fost de multe ori smulse pe site-urile de împrumut prin dorința de a face un împrumut la mai multe persoane, dar în cele din urmă nu am primit nimic în contul meu. Din fericire, am dat peste o mărturie a împrumutului făcut de doamna chantal BERNET în ceea ce privește doamna MERCIER Jessica Am contactat-o ​​și apoi mi-a spus procedurile pe care trebuie să le fac pentru a obține împrumutul ceea ce am făcut pentru a obține împrumutul de 45.000 de euro pentru a-mi realiza proiectul. Motivul pentru care mi-am luat timp să-mi mărturisesc onestitatea pe net.  Așa că adresez tuturor celor care au nevoie să o contacteze                                                         e-mail:                                        [email protected]                                        [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3671 secunde