Iohannis - mesaj de Sf. Andrei: Fie ca această sărbătoare să ne întărească în unitate și coeziune națională

109
Iohannis - mesaj de Sf. Andrei: Fie ca această sărbătoare să ne întărească în unitate și coeziune națională - media157098053796172700-1575104295.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj cu prilejul sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, ''o zi deosebit de importantă a tuturor românilor, aflați în țară și în Diaspora''.

''Dragi români, mă bucur să împărtășesc cu dumneavoastră bucuria prăznuirii Sfântului Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României, mare sărbătoare creștină, dar și o zi deosebit de importantă a tuturor românilor, aflați în țară și în Diaspora. Astăzi cinstim identitatea spirituală a poporului român, care și-a înfăptuit destinul său, Marea Unire, în chiar a doua zi după sărbătoarea creștinătorului său, Sfântul Apostol Andrei. Totodată, cinstim și iubirea creștină față de aproapele nostru, călăuză în înfăptuirea și împlinirea binelui comun. Fie ca sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României, să ne întărească în unitate și coeziune națională, să ne aducă pace și prosperitate alături de cei dragi, să dăruiască mulți ani fericiți celor ce își serbează astăzi ziua onomastică!'', este mesajul șefului statului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Accident rutier produs de un minor
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța!
Pagina a fost generata in 2.0347 secunde