ÎNVĂȚĂMÂNTUL CONSTĂNȚEAN, ÎN DOLIU! A MURIT ELENA BUHAIEV

13749
ÎNVĂȚĂMÂNTUL CONSTĂNȚEAN, ÎN DOLIU! A MURIT ELENA BUHAIEV - 670a6fc9a2846e80d08f8956c6c1841d-1533798000.jpg
Învățământul constănțean este din nou în doliu. Elena Buhaiev, fost inspector general la ISJ Costanța, a trecut la cele sfinte.


A fost antrenor de scrimă și a condus ca manager Clubul Școlar Sportiv nr.1, perioadă în care sportivii din cadrul CSS1  au avut performanțe deosebite la disciplinele atletism și gimnastică. 


Elena Buhaiev era cunoscută și pe plan politic, fiind secretar general adjunct în PDL Constanța. 


Fiind o apropiată a fostului președinte Traian Băsescu,  după înființarea PMP, Elena Buhaiev s-a înscris în PMP Constanța, fiind vicepreședinte în Consiliul Executiv Județean. 


"Ai fost un suflet bun și mare pe pământ care a avut puterea să lupte din greu cu viața asta cruntă. Un exemplu pentru noi toți. Acum, Dumnezeu a avut nevoie de tine să veghezi asupra celor dragi sufletului tău. Cuvintele nu își mai au rostul, Nina mea dragă orice aș zice nu te mai aduce înapoi, dar pentru mine ai fost cea mai bună prietenă, cel mai curat suflet și cel mai bun om pe care l-am întâlnit în viața asta, mereu cu un pas mai mult. Dumnezeu să te odihnească!", - Dorina Cârțog


"Sărăcim pe zi ce trece. A plecat dintre noi și Elena Buhaiev. După Ioan Veliciu, Mișu Mihăilescu, Octavian Rusu…acum și Elena Buhaiev. Campionii se duc la Domnul. Nina, știm cine ai fost. Vrem doar să știi că te-am iubit cu toții și te-am respectat. Nu te vom uita niciodată. Ne vom reîntâlni când bunul Dumnezeu va hotărî. Dumnezeu să te odihnească în pace, spadasina mea de bronz mondial", a fost mesajul Elenei Frîncu, membra de onoare a Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

De asemenea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, precum și fostul mare atlet al României, Ilie Floroiu, nu au rămas indiferența la trista veste și și-au exprimat regretele eterne.

"Trist! După atletism, canotaj, acum si scrima trece prin durere! Elena Buhaiev a plecat dintre noi după o grea suferință! Bunul Dumnezeu sa va odihnească în pace!", a transmis directorul DJST Constanța, Mariana Solomon.

Elena Buhaiev a fost o scrimeră de performanță, cel mai bun rezultat al său fiind o medalie de bronz cucerită la Campionatul Mondial.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8927 secunde