Intrebare pentru Primăria Constanța: Pe unde pot circula pietonii?

2958
3
"Jungla" urbană din municipiul Constanța este din ce în ce mai greu suportată de pietoni, care se plâng că sunt nevoiți să meargă pe carosabil, întrucât trotuarele sunt ocupate de mașini. De cealaltă parte, șoferii ridică din umeri și invocă lipsa locurilor de parcare. 
Totuși, situația de pe strada Vârful cu dor din cartierul CET este una care depășește orice limită. În timp ce o parte a străzii se pot vedea mai multe locuri de parcare disponibile, tot trotuarul este ocupat de șoferii care și-au parcat autoturismele pe două rânduri.    


Comentează știrea

elena
17 februarie 2017
votați mișcare poPULAra

Vedeți ce patiti daca nu a-ti votat miscarea poPULAra????

costica
17 februarie 2017
Oportunitate foarte serioasă!

Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time. Beneficii: - instruire gratuita si suport - castiguri in functie de realizari si munca depusa - scrisoare de recomandare pentru cei interesati Cerinte: - cunostinte minime despre navigarea pe internet - cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel) - cunostinte minime de limba engleza - perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat info la pacurarucostica1963@gmail com

Cucu
18 februarie 2017
Miscarea

Esti anaffabeta si idioata.

Răspuns la: votați mișcare poPULAra
Adăugat de : elena, 17 februarie 2017
Vedeți ce patiti daca nu a-ti votat miscarea poPULAra????

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1567 secunde