Mai multe ştiri online:

INTERVENȚIE TERIBILĂ PENTRU POMPIERI. DIN PĂCATE, VICTIMA A MURIT!

Ştire online publicată Miercuri, 22 Noiembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
sursa foto: libertatea.ro
INTERVENȚIE TERIBILĂ PENTRU POMPIERI. DIN PĂCATE, VICTIMA A MURIT! - fantana07-1511337826.jpg
Intervenție dificilă a pompierilor din Buzău. Ei au fost solicitați în localitatea Bălănești, comuna Cozieni, pentru a scoate dintr-o fântână adâncă trupul unui localnic. Pentru că gospodăria unde a fost anunțată nenorocirea era pe un deal, pompierii au fost nevoiți să meargă un kilometru cu echipamentul necesar intervenției în spate, scrie libertatea.ro


Era aproape de miezul nopții când salvatorii de la ISU Buzău au fost solicitați pentru a scoate dintr-o fântână trupul unui bărbat de 49 de ani. Pompierii au pornit de îndată cu autospecialele spre locul indicat însă nu au putut ajunge cu mașinile până în gospodăria în care fusese raportat evenimentul. Din cauza terenului accidentat, casa respectivă fiind pe o coastă, pompierii au lăsat autospecialele și au mers pe jos circa un kilometru cu echipamentul necesar intervenției purtat în spate.

Din nefericire, odată ajunși la casa la care era anunțat incidentul, pompierii nu au putut face nimic pentru bărbatul care era decedat în fîntâna adâncă de circa 6 metri.

Cel mai probabil, localnicul a alunecat în puț în timp ce scotea apă pentru a adăpa animalele. Însă cauza exactă a producerii accidentului va fi stabilită de polițiști.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.4503 secunde