Interdicție cinci ani de a mai intra în România pentru opt cetățeni turci

157
Interdicție cinci ani de a mai intra în România pentru opt cetățeni turci - turcifrontiera7mart2-1615133436.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, ascunși în pădure, opt cetățeni din Turcia, care au trecut ilegal frontiera în România din Republica Bulgaria.

Acționând în baza unor informații, polițiștii de frontieră s-au deplasat în proximitatea localității Făurei, unde au depistat, cu ajutorul tehnicii de supraveghere, opt persoane ascunse în pădurea de la marginea localității.

În urma acțiunii, persoanele au fost conduse la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa pentru verificări și efectuarea de cercetări. S-a stabilit că cei opt erau cetățeni turci, cu vârste cuprinse între 21 și 32 ani, care au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria. Din declarațiile acestora a reieșit că intenționau să ajungă în Germania și că au fost călăuziți pe teritoriul Bulgariei de doi cetățeni bulgari, fiind transportați până în apropierea frontierei române. Cei opt au fost preluați de autoritățile din Bulgaria, în baza Acordului de readmisie, iar ca măsură suplimentară au interzis să intre în țara noastră pentru cinci ani. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5611 secunde