Întâlnire între jandarmi și reprezentanții cluburilor sportive din municipiul Constanța

70
Întâlnire între jandarmi și reprezentanții cluburilor sportive din municipiul Constanța - intalnire-1393324703.jpg

Articole de la același autor

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța (IJJ) a avut loc luni o întâlnire între reprezentanții jandarmeriei și cei ai cluburilor sportive din municipiul Constanța, respectiv, CS HCM Constanța, CSU Neptun, CVM Tomis și CS Volei 2004 Tomis Constanta.


Cu această ocazie au fost vizate în principal subiecte ca respectarea prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare și respectarea obligațiilor organizatorilor competițiilor sportive și responsabililor de ordine și siguranță, obligații care decurg din prevederile legale.


În cadrul discuțiilor purtate s-au accentuat și aspecte ca obligațiile societăților specializate de protecție și pază care asigură măsuri de ordine și siguranță în incinta arenelor sportive, condițiile de siguranță pe care trebuie să le îndeplinească arenele sportive, modalitățile de stabilire a gradului de risc al competițiilor sportive.


Această întâlnire a avut drept scop prevenirea și combaterea violenței pe timpul manifestărilor sportive, prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, prin respectarea legislației în vigoare, promovarea și respectarea drepturilor omului și a libertăților cetățenești, spun reprezentanții IJJ Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3292 secunde