Instructorii auto independenți dispar de pe stradă, de astăzi!

563
2
Instructorii auto independenți  dispar de pe stradă, de astăzi! - scoala21383836621-1384294077.jpg

Articole de la același autor

De astăzi, 13 noiembrie, se aplică ordinul 733/2013 al ministrului Transporturilor privind normele de autorizare a școlilor de șoferi și instructorilor auto. Printre altele, o modificare adusă de această normă legislativă vizează dispariția de pe stradă a instructorilor auto independenți. 


Aceștia speră, însă, că se va reveni asupra măsurii; de altfel, reprezentanții lor urmează să se întâlnească, mâine, cu ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, pentru a discuta pe această temă. Vor avea dreptul să mai predea viitorilor șoferi doar cei care s-au angajat la o școală de șoferi, s-au asociat cu alți instructori auto independenți, în asociații, și au deschis o școală auto, cât și cei care s-au adresat instanței și au cerut anularea normei. 


Alte norme care intră în vigoare de mâine sunt: mașinile-școală trebuie neapărat să fie dotate cu două camere de luat vederi (una să filmeze în interior, iar cealaltă spre exterior, traseul urmat), cu un sistem de poziționare globală (GPS), toate informațiile înregistrate urmând să fie stocate pe suport electronic, pentru a fi păstrate pentru o perioadă de șase luni.


Comentează știrea

hmm
13 noiembrie 2013
au pus-o

Au pus-o cu totii. De fapt am pus-o cu totii !

MPI
13 noiembrie 2013
mda

Nu stiu care cum ... ordinul presupune niste cheltuieli care se vor resimti in tarife, asa ca desi probabil unii mai putin norocosi vor "iesi" de pe piata ... fapt care va conduce la monopolizarea acestor servicii (mai rau) cu siguranta vor creste tarifele pentru obtinerea permisului

Răspuns la: au pus-o
Adăugat de : hmm, 13 noiembrie 2013
Au pus-o cu totii. De fapt am pus-o cu totii !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5785 secunde