Instructor sportiv, trimis în judecată! Racola minori și le propunea să întrețină relații sexuale

Ştire online publicată Luni, 05 Februarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un instructor de la club sportiv din municipiul Bistrița a fost trimis în judecată de către procurori pentru racolare de minori în scopuri sexuale, după ce i-a trimis unui minor în vârstă de 12 ani mesaje indecente prin intermediul telefonului mobil, se arată în raportul de activitate pe luna ianuarie publicat pe site-ul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Faptele s-ar fi petrecut, potrivit procurorilor, în luna iulie a anului trecut, când instructorul sportiv i-a trimis copilului de 12 ani sms-uri cu propuneri indecente, ulterior întâlnindu-se cu acesta și propunându-i inclusiv să întrețină relații sexuale.

Clubul sportiv de unde provine instructorul a primit din partea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, chiar în iulie 2017, o finanțare nerambursabilă în valoare de 10.000 lei pentru un proiect privind "afirmarea și promovarea juniorilor din fotbalul județean", scrie Agerpres.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7856 secunde