Inspectoratul de Jandarmi Constanța face angajări. Cinci posturi, scoase la concurs

289

Articole de la același autor

Dacă vă tentează o carieră în domeniu, Inspectoratul de Jandarmi Județean "Mihail Kogălniceanu" Constanța organizează cinci examene și concursuri în vederea încadrării directe din sursă externă mai multor posturi vacante.

Sunt disponibile posturile de ofițer specialist II la compartimentul Structura de Securitate, ofițer specialist II la compartimentul Intendență din cadrul Serviciului Logistic, ofițer specialist II la compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului din cadrul Serviciului Logistic, subofițer tehnic principal la compartimentul Auto din cadrul Serviciului Logistic și subofițer administrativ principal la Structura Financiar.

Data limită până la care candidații pot depune personal cererea de înscriere pentru concurs la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean "Mihail Kogălniceanu" Constanța este 9 noiembrie 2018, ora 16.00. Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, telefon 0241.618.969, interior 24557, în zilele lucrătoare, între orele 8.00 și 16.00.

Anunțurile, care conțin informații privind condițiile de participare la concurs, datele depunerii documentelor și ale susținerii probelor de concurs, tematica și bibliografia sunt postate pe site-ul instituției, la adresa www.jandarmeriaconstanta.ro, secțiunea Cariere, fiind expuse și la avizierul unității. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Social : Week-end plin  de evenimente,  la Constanța
Pagina a fost generata in 1.5243 secunde