INSPECTOR ȘCOLAR din Constanța și fiul ei, GĂSIȚI MORȚI ÎN APARTAMENT! Cum au intrat pompierii în casă!

3626

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni desfășoară o anchetă pentru a stabili împrejurările în care au murit cele două persoane, o femeie de 48 de ani, și fiul ei, în vârstă de 18 ani, găsiți decedați într-un apartament de pe strada Badea Cârțan din municipiul Constanța. Potrivit informațiilor noastre, cei doi sunt Mădălina Ivănescu, profesoară de fizică la Liceul „Decebal” din Constanța și inspector școlar, și fiul ei, Radu.

Tânărul era spânzurat într-una din camere, iar femeia era moartă, întinsă pe jos.

În jurul orei 9.00, ISU „Dobrogea” a fost solicitat să intervină la o deblocare de ușă, pe strada Badea Cârțan. La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare și autospeciala de stingere, din cadrul Departamentului Fripis. În prezența polițiștilor, pompierii au intrat în casă pe geamul de la bucătărie, fiind ulterior facilitat accesul în casă pe ușa de la intrare.

„În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament. În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt”, au afirmat polițiștii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5115 secunde