Inspector în stare de ebrietate la serviciu! Va fi cercetat disciplinar

197
Inspector în stare de ebrietate la serviciu! Va fi cercetat disciplinar - dddd-1582631712.jpg
Prefectul județului Vaslui, Mircea Gologan, a solicitat, marți, conducerii centrale a Inspectoratului de Stat în Construcții să demareze cercetarea disciplinară a șefului Inspectoratului Județean în Construcții Vaslui, Corneliu Alexa, după ce în presa locală a apărut un articol însoțit de o înregistrare video în care acesta pare că este sub influența băuturilor alcoolice la serviciu, potrivit Agerpres. Totodată, în înregistrarea apărută în spațiul public, inspectorul-șef Corneliu Alexa folosește un limbaj vulgar.

"Instituția Prefectului Vaslui s-a autosesizat cu privire la situația generată de comportamentul domnului inspector-șef județean. Astfel, în baza articolului 254, litera c. din OUG nr 57/2019 privind Codul Administrativ, vă propunem să demarați acțiunea de cercetare disciplinară a domnului inspector-șef județean Alexa Corneliu", se arată în solicitarea Instituției Prefectului.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Vaslui, inspectorul-șef Corneliu Alexa ar fi declarat că nu intenționează să-și depună demisia. Corneliu Alexa nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere cu privire la situația sa, surse din cadrul instituției afirmând că acesta ar fi în concediu de odihnă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4192 secunde