Înșelăciune la Constanța: păcălit să dea bani grei pentru cursuri profesionale

342
Înșelăciune la Constanța: păcălit să dea bani grei pentru cursuri profesionale - inselaciunelaconstanta-1415902267.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni de la Serviciul de Investigarea Fraudelor au organizat un flagrant, pentru prinderea unui individ acuzat că a escrocat o persoană de mii de lei, pretextând că îl poate ajuta să urmeze niște cursuri de formare profesională nautice, organizate de o asociație de profil.

Potrivit denunțătorului, suspectul Mihai Cezar M., de 40 de ani, i-ar fi spus că l-a înscris la cursurile respective, iar în schimb i-a cerut 8.020 de lei și 800 de euro.

"Suspectul i-a eliberat în fals chi-tanțe în numele asociației respective, pentru suma de 4.068 de lei. De asemenea, pentru a menține în eroare și a convinge partea vătămată de realitatea demersurilor sale, la insistențele acesteia, i-a oferit spre semnare un contract de studii, semnat și ștampilat în fals în numele președintelui asociației respective", au precizat reprezentanții Poliției Constanța.

În consecință, miercuri a fost organizat un flagrant, prilej cu care suspectul a fost prins când a solicitat și a primit 400 de lei de la partea vătămată, pentru "cheltuieli de protocol pentru comisia de examinare".

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Ieri ordonanța de reținere a fost anulată, iar bărbatul eliberat, după ce părțile s-au împăcat, iar prejudiciul a fost recuperat. Cu toate acestea, suspectul este anchetat în continuare pentru infracțiunile menționate, dar în stare de libertate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.477 secunde