Înscrierile pentru posturile din Poliția Locală, deschise până la sfârșitul lunii

624
Înscrierile pentru posturile  din Poliția Locală,  deschise până la sfârșitul lunii - politialocalacopy-1516550050.jpg
Constănțenii mai au timp doar până la finalul acestei luni pentru a-și înscrie dosarele pentru ocuparea unor funcții în cadrul Direcției Generale Poliția Locală, Serviciul Ordine Publică și Compartimentul Siguranță Publică și Intervenții. Astfel, cetățenii care doresc să se înscrie trebuie să se prezinte la sediul Primăriei Constanța, camera 2018, până la data de 31 ianuarie inclusiv.

Pentru a deveni polițist local clasa I, candidații trebuie să aibă studii superioare cu diploma de licență în specialitatea poliție locală, ordine și siguranță publică, științe juridice, administrative, inginerești, economice, educație fizică și sport, psihologie. Cine optează pentru a candida pentru funcția de polițist local clasa III trebuie să aibă studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat.

În funcție de grad, principal sau asistent, este necesară o vechime de minim 6 luni sau minim 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice. În cazul funcției de polițist local clasa III, gradul debutant, nu este necesară experiența.

Concursul se va desfășura în perioada 12 - 16 februarie, la sediul Primăriei Municipiului Constanța, după cum urmează: în data de 12 februarie 2018 - proba sportivă, condiție eliminatorie, ora 10:00; în data de 14 februarie 2018 - proba scrisă, ora 10:00; în data de 16 februarie 2018 - proba de interviu, ora 14:00.

Proba de testare a competențelor digitale, probă eliminatorie. În cazul în care nu se poate dovedi cu documente, se va susține în ziua desfășurării probei scrise.

Dosarele de înscriere se depun în perioada 12.01.2018 - 01.02.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanța, camera 218. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7134 secunde