Înjunghiere în plină stradă, în centrul Constanței. Agresorul a ajuns după gratii

306
Înjunghiere în plină stradă, în centrul Constanței. Agresorul a ajuns după gratii - injunghieresursanews-1588084668.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean de 33 de ani a ajuns în închisoare, fiind condamnat pentru tentativă de omor.

Potrivit anchetatorilor, incidentul violent a avut loc la începutul lunii iunie 2019, în timpul nopții. Era în jur de ora 1.00, când victima, împreună cu un prieten, a mers la o unitate fast-food de pe b-dul Tomis pentru a lua de mâncare. În timp ce martorul a intrat în unitate, victima, care era sub influența băuturilor alcoolice, a rămas în stradă. La un moment dat, acesta a fost deranjat de un bărbat care a trecut prin zonă - agresorul, identificat ca fiind Mugurel Cristian C., de 33 ani, din Murfatlar - mai precis, de modul în care acesta l-ar fi privit. Drept pentru care, între cei doi a izbucnit un conflict verbal. Amicii celor doi au încercat să-i calmeze, dar la un moment dat, agresorul, care era taximetrist, s-a îndreptat spre autoturism, a scos un cuțit și și-a înjunghiat adversarul în zona pieptului, după care s-a urcat în mașină și s-a făcut nevăzut.

Victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale și unde s-a stabilit că i-a fost pusă viața în pericol și a necesitat 14-16 zile de îngrijiri pentru vindecare.

Găsit de polițiști, agresorul a susținut că a înjunghiat victima pentru că s-ar fi temut pentru viața lui. Magistrații constănțeni au dispus condamnarea lui la doi ani și trei luni de închisoare, iar la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii l-au săltat de acasă și l-au escortat la Penitenciarul Poarta Albă, unde va executa pedeapsa.

De menționat că nu este prima dată când agresorul are probleme cu legea. În urmă cu câțiva ani, acesta a fost condamnat în străinătate, mai precis în Olanda, pentru conducerea fără a deține permis și pentru fals de identitate. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6928 secunde