Înjunghiat în spate, pe o stradă din Constanța. Ce a spus victima despre agresor

403
Înjunghiat în spate, pe o stradă din Constanța. Ce a spus victima despre agresor - injunghiatsursagladstoneobserver-1583279337.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni desfășoară o anchetă pentru identificarea unui individ care, în seara zilei de luni, 2 martie, a atacat un bărbat în plină stradă, în zona ICIL a Constanței. Victima a fost găsită așezată pe o bordură, în apropierea supermarketului Kaufland, unde a cerut ajutor oamenilor și, ulterior, autorităților. 


Martorii spun că victima venea dinspre b-dul 1 Decembrie 1918, era înjunghiat în spate, în mai multe rânduri și abia se putea deplasa. La fața locului, au ajuns atât polițiștii, cât și cadrele medicale, care l-au transportat pe tânăr la spital. Acesta a fost identificat ca fiind Daniel C., un bărbat care în trecut a fost certat cu legea, fiind anchetat și chiar condamnat pentru tâlhării. 
În fața anchetatorilor, victima a afirmat că nu are niciun indiciu cu privire la cel care l-a rănit. A relatat că a fost atacat din spate, în timp ce mergea și că agresorul a fugit înainte să apuce să vadă și cel mai mic detaliu. În schimb, la fața locului a fost găsit cuțitul folosit în infracțiune. Polițiștii au demarat o anchetă pentru identificarea acestuia, vizionând totodată imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Până în prezent, nu s-a reușit aflarea identității autorului. 


XXX 
În aceeași noapte, un alt caz de înjunghiere îi alerta pe polițiști. De data aceasta, era vorba despre doi frați de 39 și respectiv 34 de ani, care locuiesc în zona Abator. Cei doi au băut împreună, iar apoi s-au luat la ceartă; la un moment dat, cel mai mic a scos un cuțit și l-a băgat în spatele fratelui său. 


Victima a ajuns la spital, iar suspectul a fost audiat de polițiști, pe numele lui fiind deschis un dosar penal. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.447 secunde