Scandal monstru din cauza unei tentative de sinucidere

Înjunghiat în fața Spitalului Medgidia

305
Înjunghiat  în fața Spitalului Medgidia - injungh-1363817127.jpg

Articole de la același autor

O tentativă de sinucidere a unei tinere a dus la un scandal monstru în curtea Spitalului Municipal Medgidia. Marți seară, în jurul orei 20,00, polițiștii din localitate au fost sesizați de cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului că în curtea instituției a avut loc un scandal între mai mulți romi din Cuza Vodă, iar un bărbat a fost înjunghiat. 

Totul a pornit de la tentativa de sinucidere a unei tinere de 18 ani, nepoata bulibașei din Cuza Vodă, Mihai Stănescu. Din cauza unor neînțelegeri cu prietenul ei, tânăra a băut sodă caustică, iar familia a dus-o la spital, la Medgidia, în încercarea de a-i salva viața.

Pe holurile spitalului s-au întâlnit, însă, tatăl fetei, Ion Stănescu, și prietenul acesteia și au ieșit scântei. Cadrele medicale și paznicii i-au dat afară, dar nu au reușit să calmeze spiritele. În toiul disputei iubitul a scos un cuțit și și-a înjunghiat socrul, în abdomen.

Potrivit cadrelor medicale, atât tatăl, cât și fiica au fost stabilizați și sunt în afara oricărui pericol. Tânăra a fost transferată pe Secția Medicală a Spitalului Județean Constanța, în vreme ce tatăl ei a rămas internat în unitatea din Medgidia.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele tânărului, urmând să stabilească încadrarea faptei în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier grav în Medgidia
Pagina a fost generata in 0.4059 secunde