ÎNGROZITOR: patru frați minori, CARBONIZAȚI într-un incendiu. Părinții nu erau acasă…

204
ÎNGROZITOR: patru frați minori, CARBONIZAȚI într-un incendiu. Părinții nu erau acasă… - ddd-1579159064.jpg

Articole recomandate

Polițiștii a deschis o anchetă în cazul celor patru frați minori carbonizați într-un incendiu care le-a cuprins locuința din Timișoara, miercuri seara, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și distrugere, relatează Agerpres. "S-a constituit o echipă de cercetare la fața locului, iar împreună cu pompierii se vor analiza toate împrejurările care au dus la producerea tragediei. A fost sesizată și Protecția Copilului", au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Potrivit unor martori la fața locului în momentul producerii incendiului cei patru minori erau singuri acasă doar cu fratele lor cel mare în vârstă de 14 ani. Părinții au ajuns acasă ulterior tragediei.

Patru frați, cu vârste cuprinse între 4 luni și 6 ani, au murit carbonizați, într-un incendiu care le-a cuprins locuința din Timișoara, miercuri seara. Purtătorul de cuvânt al ISU Timiș, Elena Megherea, a declarat că într-un apel primit în jurul orei 22,35 se solicita intervenția pompierilor pentru lichidarea unui incendiu la o casă cu două apartamente, din Timișoara.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență cinci autospeciale de stingere, trei echipaje SMURD, două ambulanțe SAJ cu medic, două ambulanțe SAJ cu asistent medical și o autospecială de transport personal și victime multiple. La sosirea echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul locuinței cu o degajare mare de fum.

"În cele două apartamente locuiau nouă persoane, patru adulți și cinci minori (cei cinci minori erau frați n.r.). Cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, dintre care trei adulți și un adolescent de 14 ani au fost transportați la spital și încă un adult a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă refuză transportul la spital. Pentru identificarea posibilelor victime s-au constituit echipe de căutare-salvare în interiorul imobilului. Din nefericire, au fost identificate patru persoane decedate", a afirmat Elena Megherea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Ianuarie 2020
Stire din Eveniment : INCENDIU în SATUL DE VACANȚĂ!
Pagina a fost generata in 0.7718 secunde