ÎNGRIJITOARE FĂRĂ SUFLET! Arestată preventiv după ce și-a agresat clienta

232
ÎNGRIJITOARE FĂRĂ SUFLET! Arestată preventiv după ce și-a agresat clienta - 1-1580041398.jpg

Articole recomandate

O româncă de 50 de ani a fost arestată la Ostuni, în Italia, după ce a fost surprinsă cum o bătea crunt pe pensionara italiană de care trebuia să aibă grijă, relatează Observator. Românca fusese angajată de fiul italiencei pentru a avea grijă de mama acestuia, o femeie de 91 de ani grav bolnavă.

Conform La Gazzetta del Mezzogiorno, italianul a început să aibă dubii în legătură cu comportamentul româncei, după ce a început să observe diferite vânătăi pe corpul mamei sale. A mers la poliție și, încurajat de oamenii legii, a instalat camere de supraveghere. Iar acestea au dezvăluit exact lucrul de care italianul se temea. Îngrijitoarea româncă este surprinsă cum o pălmuiește pe bătrâna de 91 de ani, o trage de păr și îi adresează cuvinte reprobabile.

Italianul a mers cu înregistrările la poliție, iar din acel moment a mai fost doar o chestiune de ore până când românca a fost reținută. Între timp, magistrații italieni au aprobat și mandatul de arestare preventivă emis pe numele îngrijitoarei românce.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6173 secunde