Îngerașul ăsta a fost aruncat pe câmp într-o pungă. Și trăiește!

344
Îngerașul ăsta a fost aruncat pe câmp într-o pungă. Și trăiește! - 5-1349942896.jpg

Un cioban din localitatea suceveană Gura Humorului a fost înger păzitor pentru un bebeluș abandonat pe malul unui pârâu, într-o pungă de plastic. Fetița, care are aproximativ trei săptămâni, a fost găsită marți după-amiază, iar medicii spun că nu ar mai fi trăit decât câteva ore dacă s-ar fi lăsat frigul nopții, informează Click.ro


Nicolae Vacari, un bărbat în vârstă de 65 de ani, era la păscut cu caprele sale. Mergea ca de obicei, pe la periferia orașului Gura Humorului, prin locuri pe care le-a bătut de sute de ori. Ziua de 9 octombrie 2012 nu o va uita niciodată. "Am văzut o pungă sub o salcie care se mișca. Prima dată am crezut că e o pisică, dar când am mers mai aproape am auzit cum plângea un copil. M-am speriat și am sunat-o pe Vica (soția mea), care a venit aici și a anunțat Poliția", a povestit Nicolae Vacari pentru Click.


Potrivit Click.ro, atât ciobanul cât și soția sa au fost extrem de impresionați de descoperire și chiar dacă au copii și nepoți și-au arătat dorința de a o adopta pe micuță.


Fetița, care nu are încă un nume, e internată la Secția de Pediatrie a Spitalului din Gura Humorului, iar medicii spun că e într-o stare foarte bună. Micuța are circa 3-4 săptămâni și 2,9 kg, iar până când angajații de la Direcția pentru Protecția Copilului îi vor găsi un cămin va rămâne în grija personalului medical de la Spital.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Sănătate : Nou-născuți abandonați în spital
Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Fun : Oile baciului și turistul curios
Miercuri, 27 Iunie 2012
Stire din Social : Strada Traian, disperare și abandon
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Diverse : Să vizităm Bucovina!
Pagina a fost generata in 0.295 secunde