Infrastructură de semnalizare rutieră nou-nouță, pe arterele reabilitate din Constanța

164
Infrastructură de semnalizare rutieră nou-nouță, pe arterele reabilitate din Constanța - infrastructurarutiera-1593106669.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale continuă reabilitarea marcajelor existente pe toate străzile și bulevardele pe care au fost efectuate asfaltări sau acolo unde acestea s-au deteriorat și nu mai erau vizibile. Măsura este necesară pentru creșterea siguranței participanților la trafic. Lucrările sunt efectuate de echipele SC Confort Urban și se desfășoară noaptea, pentru a nu îngreuna traficul rutier.

Pe bulevardul Mamaia, au fost reamenajate trecerile de pietoni situate la intersecția cu strada Dacia și strada Ștefan Mihăileanu. În zona refugiului s-a montat un paviment modern care a inclus și pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități. Pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră, au fost aplicate marcaje bicolore (alb și roșu) în timp ce partea carosabilă delimitată de străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu a fost marcată longitudinal.

De asemenea, în această perioadă, au fost retrasate cu vopsea bicoloră marcajele transversale de la trecerile de pietoni de pe strada I.G. Duca, iar pe axul drumului, a fost refăcut marcajul longitudinal continuu.

Lucrări de reabilitare a marcajelor rutiere au fost realizate și pe Șoseaua Mangaliei și pe bulevardul Aurel Vlaicu.

"Reamintim faptul că marcajele rutiere nu pot fi executate imediat după asfaltare, ci după aproximativ trei săptămâni. Participanții la trafic sunt rugați să circule cu prudență și cu viteză redusă în zonele în care se efectuează lucrări", precizează reprezentanții Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9647 secunde