Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănțeni

186
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănțeni - yxnoptllmzk3oguymjc4otm1y2fhmjri-1603222175.jpg

Articole de la același autor

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 2 și un jandarm al G.M.J Tomis Constanța, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe aleea Hortensiei din municipiul Constanța.
Întrucât șoferul nu s-a conformat somațiilor legale, s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, conducătorul auto coborând din vehicul și încercând să fugă. 


Bărbatul de 27 de ani a fost prins în scurt timp și condus la sediul Secției 2 Poliție. 
În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore,  urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.


De asemenea, la data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Prelungirea Caraiman din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5919 secunde