Informații utile pentru absolvenții de liceu care vor să se facă polițiști de frontieră

193
Informații utile pentru absolvenții de liceu care vor să se facă polițiști de frontieră - informatiiutilepolitistidefronti-1398361644.jpg

Articole de la același autor

Poliția de Frontieră Română au anunțat ieri, oficial, că tinerii absolvenți ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat se pot înscrie la concursurile de admitere organizate la nivelul instituțiilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale.


La nivelul Ministerului Afacerilor Interne sunt puse la dispoziție un număr de 90 de locuri pentru specializarea Poliție de Frontieră, astfel: la Academia de Poliție "A.I. Cuza" București - Facultatea de Poliție,  arma Poliție de Frontieră, curs de zi - 40 locuri; la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră "Avram Iancu" Oradea, curs de zi - 50 locuri.


La nivelul Ministerului Apărării Naționale sunt puse la dispoziție un număr de 35 de locuri pentru Poliția de Frontieră, astfel: la Academia Tehnică Militară București - 18; la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" Constanța, învățământ de zi, 4 locuri; la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre "Basarab I" Pitești, învățământ postliceal, cu durata de 2 ani, învățământ de zi, 11 locuri; la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu" Constanța, învățământ postliceal, cu durata de 2 ani, învățământ de zi, 2 locuri.


Pentru Academia de Poliție "A.I. Cuza" și pentru instituțiile de învățământ ale MApN care școlarizează personal pentru poliția de frontieră data limită de înscriere este 2.06.2014 (la sediul structurilor Poliției de Frontieră). Data limită de depunere a dosarului de candidat este 20.06.2014 (la sediul structurilor care au efectuat recrutarea), iar perioada de înscriere / desfășurare a concursului este 20.07 - 4.08.2014.


Pentru Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră "Avram Iancu" Oradea data limită de înscriere este 1.08.2014 (la sediul structurilor Poliției de Frontieră), data limită de depunere a dosarului de candidat este 12.08.2014 (la sediul structurilor care au efectuat recrutarea), iar perioada de înscriere / desfășurare a concursului este 7.09 - 14.09.2014, (la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră Oradea).


Contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice ale candidaților recrutați pentru toate instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale pe locurile alocate MAI - Poliția de Frontieră - se realizează pe 9 iulie 2013, ora 8.00, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, str. Jandarmeriei nr. 9 -11, sector 1, București. Urmează apoi ca toți candidații care au promovat probele fizice să susține probele de cunoștințe stabilite prin regulamentul / metodologia de admitere a instituției de învățământ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3404 secunde