€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Informație de ULTIMĂ ORĂ despre șeful Statului Major al Apărării

Ştire online publicată Luni, 20 Mai 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Marți, 21 mai, și miercuri, 22 mai, șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ionel Ciucă, va participa la Reuniunea Comitetelor Militare ale NATO și UE, în formatul șefilor apărării, la Bruxelles, Belgia.

Pe agenda Comitetului Militar al Uniunii Europene se regăsesc subiecte referitoare la cooperarea UE-NATO, stadiul implementării setului comun de propuneri de cooperare și perspectiva NATO și UE asupra domeniului Military Mobility, precum și testarea procesului de analiză coordonată a apărării (CARD).

Pe durata reuniunii Comitetului Militar al NATO, vor fi abordate subiecte legate de postura NATO de descurajare și apărare, proiectarea stabilității și constituirea capabilităților de apărare în regiunea MENA (Orientul Mijlociu și Africa de Nord), operaționalizarea zonei de responsabilitate a SACEUR și cooperarea la nivel aliat cu Ucraina, informează Biroul de presă al MApN.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7425 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3942 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.743 secunde