Mai multe ştiri online:

INFORMAȚIE DE ULTIM MOMENT în cazul scandalului de la ȘCOALA 39 Nicolae Tonitza

Ştire online publicată Vineri, 12 Octombrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
UPDATE - Ciprian Savin, profesorul-preot în cauză, a făcut cerere pentru concediu fără plată până pe 31 august 2019. Dacă părinții nu depun sesizare la poliție, preotul poate reveni în învățământ. 


Un scandal de proporții s-a produs zilele trecute la școala nr. 39 Nicolae Tonitza din Constanța.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un profesor de muzică este acuzat că a intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona vestiarelor, unde mai mulți elevi se schimbau pentru ora de educație fizică.  În video apăreau băieți de clasa a VII-a care erau pe jumătate dezbrăcați.


Mai mult, acesta a copiat imaginile și ulterior le-a postat pe contul personal de Facebook.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3815 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3388 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1973 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7216 secunde