INFORMAȚIE DE ULTIM MOMENT! Cum a fost găsită Cosmina, eleva dispărută și căutată de o țară întreagă!

3315
INFORMAȚIE DE ULTIM MOMENT! Cum a fost găsită Cosmina, eleva dispărută și căutată de o țară întreagă! - cosminadisparutadinianca765x383-1564387242.jpg

Articole recomandate

Cosmina Ionela Vlad, eleva din Brăila care fusese dată dispărută de tatăl ei, la începutul lunii iulie, a fost găsită pe raza comunei Bărăganul. 


Se pare că, potrivit debraila.ro, Cosmina Ionela Vlad a fost identificată în trafic, pe raza comunei Bărăganul, la aproximativ 20 de zile de când a fost dată în urmărire națională și internațională.


Cosmina nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar oamenii legii au fost nevoiți să se întoarcă din drum pentru că aceasta a refuzat categoric să se întoarcă la domiciliu. Tânăra, care a obținut la BAC nota 8,36, a precizat că a fost plecată la mare și la munte. De asemenea, Cosmina a ținut să menționeze că nu are un iubit.

În urmă cu câteva zile, diriginta ei a mărturisit că în primii doi ani de liceu a fost o elevă foarte bună, dar în clasa a XI-a, ceva s-a schimbat. Atunci, a devenit retrasă și îngândurată. La un moment dat, a avut probleme cu absențele și, pentru că nu comunica cu colegii, diriginta a sfătuit-o să meargă la psiholog, scrie spynews.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0461 secunde