INFORMAȚIA ZILEI: Elena Udrea, refugiat politic în Costa Rica!

1734
3
INFORMAȚIA ZILEI: Elena Udrea, refugiat politic în Costa Rica! - jnc9odawjmhhc2g9ntbjmtc4yjbmmmqx-1523609994.jpg

Articole recomandate

Avocatul Elenei Udrea a anunțat, azi, la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), că fostul ministru a primit statutul de refugiat politic în Costa Rica, informează Antena 3.


Anunțul a fost făcut în cadrul procesului în care se judecă dosarul "Gala Bute". De altfel, Elena Udrea se află, în prezent, în Costa Rica.


Avocatul în cauza le-a mai spus celor cinci magistrați că Elena Udrea are inclusiv reședință pe teritoriul acestui stat din America Centrală.

În plus, Elena Udrea cere audierea sa prin videoconferință sau prin comisie rogatorie în acest proces început în 2015.

Ea se află în prezent în Costa Rica iar la termenul anterior a anunțat prin avocații săi că dorește să dea o declarație în cadrul procesului, însă nu se poate prezenta, deoarece este însărcinată iar medicii i-au recomandat să nu se deplaseze.

Avocatul a mai spus că a primit memoriul de la clienta sa în această dimineață. Este vorba așadar despre un document care ar putea să ducă la întârzierea acestui proces. Rămâne de văzut dacă cei cinci magistrați vor aproba această cerere.

Pe 29 martie 2017, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul "Gala Bute" pentru luare de mită și abuz în serviciu.


Comentează știrea

Ionut
13 aprilie 2018
Vai de Steaua noastră

Și uite așa au furat bine mersi și uite așa scapă bine mersi!! ȘI NOI VOM ACOPERII GĂURILE FINANCIARE ȘI TOT NOI VOM FII PROSTI SATULUI

Klaus
13 aprilie 2018
Wow

Ce tare !! Parca totu , este un fel de mamaliga cu branza...

dan
14 aprilie 2018
costa rica

e lapte batut daca e loc petarda face ce vrea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6911 secunde