INFORMAȚIA ZILEI despre polițistul lovit în cap cu sabia, în timpul unor percheziții

744
2
INFORMAȚIA ZILEI despre polițistul lovit în cap cu sabia, în timpul unor percheziții - njixnmu2zdm5mzkwnjy3mmzlzjdly2fm-1514225732.jpg

Articole recomandate

Starea de sănătatea a polițistului sucevean Dan Ciprian Sfitchi, rănit cu o sabie în cap în timpul unor percheziții din Rădăuți, este din ce în ce mai bună, iar medicii sunt optimiști la o recuperare cât mai bună.

Bărbatul de 35 de ani a ajuns la spital în comă pe 5 decembrie, iar medicii erau rezervați atunci cu privire la șansele de supraviețuire, având în vedere gravitatea leziunii suferite la cap. Acum vorbesc despre un adevărat miracol.

"Revenirea acestui pacient a fost posibilă datorită capacității lui de autovindecare și aici ține cel mai probabil de educație și de atitudine. Să nu uităm că el a fost educat ca să fie un luptător și asta se vede și în plan fizic și clinic.

În ceea ce privește reintegrarea lui socială, probabil că va fi posibilă, nu imediat ci peste mult timp. Cel mai probabil nu pe un asemenea post pe care lucra până acum. Dar va avea capacitatea de a face cel puțin de o muncă de birou.

Dacă e să vorbim de miracole, este miracolul lui personal și i se datoreaza integral. De altfel studiile arată că 97 % din intervențiile chirurgicale sau act medical depinde de pacient și boala lui și doar 3 % de echipa medicală", a declarat Lucian Eva - manager Spitalul de Neurochirurgie Iași, potrivit Digi24.ro.

Comentează știrea

Educatie Fizica
25 decembrie 2017
Sanatate

In primul rind multa sanatate politistului si recuperare cit mai rapida. Din pct. meu de vedere e un miracol ca dupa o lovitura miseleasca ghinionistul are si partea lui de noroc. Dar si norocul asta si-l mai face si omul adica conteaza si conditia fizica indiferent de virsta. Adica si sport-ul are rolul lui, mai mult daca de la o virsta frageda incepi sa practici "ceva" (indifent ce) cu atit mai bine pt. sanatate !

catalin
25 decembrie 2017
Ofertă

Ofertă oportunitate de venit cu câștig lunar suplimentar: cautam persoane disponibile. Câștiful va fi garantat printr-un contract de comision. Ne găsiți la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6456 secunde