Informația zilei despre copilul de doi ani și mama sa, căutați de o țară întreagă

481
Informația zilei despre copilul de doi ani și mama sa, căutați de o țară întreagă - img-1565083481.jpg

Articole recomandate

Femeia din comuna Cocorăștii Mislii, dată dispărută împreună cu copilul ei de doi ani dați după ce au plecat duminică spre o biserică dintr-un sat vecin, au revenit la domiciliu marți dimineață, aceasta declarând polițiștilor că a aflat din presă că este căutată, informează, marți, IPJ Prahova, scrie Agerpres.

"În seara zilei de 04.08 a.c., în jurul orelor 22:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băicoi, au fost sesizați despre faptul că, în dimineața zilei de 04.08.2019, numita Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăștii Mislii, sat Țipărești, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani, către Biserica Mălăiești, fără a mai reveni la domiciliu", precizează IPJ Prahova.

Polițiștii au demarat căutările, s-au uitat pe camerele de supraveghere din mai multe localități încercând să refacă traseul celor dați dispăruți.

"În urma sesizării, polițiștii prahoveni au demarat activități specifice în vederea depistării celor doi, acționând cu forțe mărite. Astfel, din verificările efectuate, informațiile obținute, cât și vizionarea camerelor de filmat din mai multe localități, polițiștii au stabilit traseul urmat de femeia de 27 de ani, respectiv sat Țipărești, comuna Dumbrăvești, municipiul Ploiești (autogara din zona Spitalului Județean de Urgență Ploiești Gara de Vest Ploiești, urcând într-un tren cu destinația Gara de Nord - mun. București", anunță IPJ Prahova.

Femeia s-a întors acasă și a spus că a aflat din presă că este căutată.

"Întrucât cei doi, mama și fiul, au fost dați în urmărire generală, în această dimineață, 06.08.2019, un bărbat din municipiul București (cunoștință mai veche a familiei) s-a prezentat împreună cu numita Arsene Ana-Maria și fiul acesteia, la sediul Postului de Poliției Cocorăștii Mislii, menționând faptul că aceasta ar fi ajuns la domiciliul său în seara de 05.08.2019 și a aflat că este căutată în urma informațiilor apărute în mass-media", mai precizează IPJ Prahova.

Conform sursei citate, mama și copilul nu au fost victime ale vreunei infracțiuni. Polițiștii au contactat reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a lua măsuri în acest caz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6185 secunde