Infanteriștii marini, în antrenamente la munte

217

Articole de la același autor

În perioada 22 februarie - 5 martie, un pluton de cercetare format din 25 de militari din Regimentul 307 Infanterie Marină a participat la un exercițiu de antrenament în zonă montană și la o tabără de schi, în localitatea Brădet, județul Brașov. Pentru perfecționarea deprinderilor infanteriștilor marini, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, militarii au desfășurat diferite activități de supraviețuire, precum confecționarea adăposturilor, aprinderea tuturor tipurilor de focuri, realizarea de capcane, procurarea hranei din natură și filtrarea apei.

Regimentul 307 Infanterie Marină este unitatea specializată din Forțele Navale Române destinată pentru executarea acțiunilor tactice terestre, fluviale și amfibii, în scopul apărării și siguranței zonei costiere.

Pe lângă capabilitățile specifice acțiunilor militare de luptă în aceste medii, subunitățile de infanterie marină pot fi angajate cu ușurință în operații în sprijinul păcii, operații de evacuare a necombatanților, combaterea amenințărilor neconvenționale și operații de asistență umanitară. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4592 secunde