INEDIT! Un hoț a sunat la 112 și a spus că a fost răpit și obligat să spargă un magazin

962
INEDIT! Un hoț a sunat la 112 și a spus că a fost răpit și obligat să spargă un magazin - politiarutieraactiunepietonizona-1545207106.jpg

Articole recomandate

Polițiștii cercetează un bărbat în vârstă de 20 de ani din Perieni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, după încercarea eșuată a acestuia de a se sustrage procedurilor judiciare, scrie Realitatea de Vaslui.


Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Secția 3 Poliție Rurală Bârlad efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 20 de ani, din comuna Perieni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.


Astfel, la data de 16 decembrie a.c., Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel 112 de un bărbat care a declarat că, în noaptea de 6/7 decembrie a.c., în locuința sa au pătruns trei indivizi necunoscuți care l-au imobilizat și l-au închis în portbagajul unui autoturism. De asemenea, acesta susținea că persoanele necunoscute l-au obligat să sustragă produse din incinta unei societăți comerciale din comuna Perieni, fiind ulterior sechestrat într-o locuință necunoscută pentru aproximativ 9 zile.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că sesizarea bărbatului nu se confirmă. Mai mult, cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 8-9 decembrie a.c., a săvârșit o infracțiune de furt calificat dintr-o societate comercială de pe raza localității Perieni, ocazie cu care a fost sustrasă suma de 3500 lei și alte bunuri în valoare de 700 de lei, iar presupusa sa lipsire de libertate a reprezentat o modalitate de a se sustrage urmărilor acestei fapte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 19 Decembrie 2018
Stire din Eveniment : PROGNOZA METEO de Crăciun, în Dobrogea
Pagina a fost generata in 0.8909 secunde