Indivizi arestați pentru proxenetism, la Medgidia

889
2
Indivizi arestați pentru proxenetism, la Medgidia - proxeneti-1449415600.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Medgidia au organizat o amplă acțiune privind proxenetismul. Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, oamenii legii au dat de urma a doi indivizi acuzați că au trimis în străinătate mai multe tinere să se prostitueze. 


Ionel Țicu, de 34 de ani, și Daniel Irimia, de 29 de ani, au fost prezentați magistraților Judecătoriei Medgidia, care au emis pe numele lor mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Țicu este acuzat de comiterea infracțiunilor de proxenetism în formă continuată și camătă, iar Irimia, de proxenetism în formă continuată, șantaj, complicitate la instigare la fals în declarații și complicitate la uz de fals. Cei doi se sustrăgeau urmăririi penale, iar sâmbătă, oamenii legii au dat de urma lor. 


"În baza probatoriului administrat în cauză de către oamenii legii, s-a stabilit că, de la începutul anului 2015, cei doi ar fi racolat patru tinere din mediul rural pe care le-au transportat în Germania, unde le-au determinat să practice prostituția, sumele de bani fiind încasate în mare parte de către aceștia. Ț.I. ar fi folosit o parte din sumele de bani pentru a împrumuta diverse persoane, pretinzând dobândă", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 


În luna noiembrie, anchetatorii au efectuat mai multe percheziții pe raza municipiului și au ridicat mai multe probe care i-au ajutat în anchetă. Cei doi indivizi nu se aflau în țară la momentul respectiv. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a celor doi suspecți.


Comentează știrea

Boom
7 martie 2017
Cel de sus

Alooooo va rugam frumos nu mai denigrati oameni despre care nu aveti dovezi certe.....rusine media.....

Boom
7 martie 2017
Cel de sus

Alooooo va rugam frumos nu mai denigrati oameni despre care nu aveti dovezi certe.....rusine media.....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5638 secunde