Indisciplina pe străzile din Constanța, sancționată cu dosare penale

311
1
Indisciplina pe străzile din Constanța, sancționată  cu dosare penale - dosarepenalesofericta-1456157207.jpg
Trei șoferi din județul Constanța s-au ales cu dosare penale, după ce oamenii legii au descoperit că aceștia au încălcat legislația rutieră.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu, Postul de Poliție Mihail Kogălniceanu, au oprit în trafic o șoferiță de 23 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, care s-a urcat la volan deși știa că autoturismul pe care îl conduce are numerele de înmatriculare expirate.

În aceeași zi de 21 februarie, polițiștii Secției 3 Rurale Mangalia, Postul de Poliție 23 August, au depistat pe străzile din județ un tânăr în vârstă de 28 ani, din localitatea Pecineaga, care a condus prin localitatea 23 August o motocicletă, având permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Sancționat de oamenii legii este și un șofer de doar 19 ani, care s-a urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice. Mai mult, tânărul s-a dovedit foarte sfidător la adresa legilor rutiere. După ce că a condus sub influența alcoolului, nici nu le-a putut prezenta oamenilor legii permisul său de conducere, pentru că nu posedă un asemenea act.

Cei trei șoferi indisciplinați vor fi trași la răspundere conform legii, în cauze întocmindu-se dosare penale.

Comentează știrea

Fane
23 februarie 2016
E greu sa fii civilizat,mai ales cand nu vrei

Indisciplina si lipsa totala a bunului simt. Pe langa regulamentele clare,oamenii mai au acces la educatie de acasa, cum se spune.Am fost in Austria si am vazut cum soferii de acolo se comporta la volan de parca ar fi prieteni cu tine,se conduce fara smacherie,fara bagat botul in curul tau si claxonat sa mergi repede ca asa vrea boul,totul este civilizat. Bine,sunt si balarii de soferi,multi romani de exemplu,care profita de respectful alora si se baga in fata ,specific marlanesc. Romanii nu au bun simt in general,este evident,nu au educatie,sunt marlani,medievali.Peste doua -trei secole poate vom evolua pozitiv.....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7108 secunde