INDICATORUL S-A OPRIT LA 170 Km/h! Femeia însărcinată care a murit în accidentul de la Topraisar mai avea o fetiță!

2577
INDICATORUL S-A OPRIT LA 170 Km/h! Femeia însărcinată care a murit în accidentul de la Topraisar mai avea o fetiță! - accident-1366709879.jpg
Șoferița care a murit în urma accidentului rutier de la Topraisar se numea Mirela Sima, avea 34 de ani și lucra în cadrul Primăriei Comana, la Serviciul de Asistență Socială. Tânăra era căsătorită și mai avea o fetiță. 


Nimeni nu va ști vreodată la ce s-a gândit femeia atunci când a apăsat pedala de accelerație. Se pare că indicatorul de viteză s-a oprit la 170 de kilometri pe oră, o viteză excesivă, mai ales pentru acel sector de drum. Polițiștii încă cercetează împrejurările în care s-au produs tragicul eveniment.


Reamintim că tragedia rutieră a avut loc pe drumul național 38, dinspre Topraisar către Techirghiol. Ajungând în afara localității Topraisar, la kilometrul 12, din cauza vitezei excesive, femeia a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, șoferița a fost rănită grav și a murit la scurt timp după producerea accidentului, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita. Mirela Sima era însărcinată în șase luni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Cerșetor lovit de mașină
Pagina a fost generata in 1.5114 secunde